Hogyan lehet kijelentkezni az iCloudból jelszóval vagy anélkül az iOS rendszerben 12/13/14/15/16/17

Február 21, 2024Nicole Jones

Sok hasonló kérdés merül fel, például "Ha kijelentkezem az iCloudból az iPhone-omon, mindent elveszítek?". Üres lesz a háza, amikor utazik? Nos, a válasz nem. Az iCloud-fiókból való kijelentkezés azt jelenti, hogy csak ideiglenesen szeretne búcsút mondani az iCloudnak. Egy nap újra bejelentkezik az iCloudba, és az összes iCloud-adatot az eredeti helyről érheti el.

Kijelentkezés az iCloudból jelszóval vagy anélkül

Mi történik, ha kijelentkezik az iCloudból? Ez idő alatt nem használható az iCloud Mail és az iCloud Drive, mert éppen törölték az iPhone készüléket az iCloudról. Az iCloud szinkronizáló szolgáltatás inaktív lesz. Választhat úgy, hogy törli vagy megőrzi az adatokat iOS-eszközén. Így az összes fénykép, videó, jegyzet, névjegy és más kapcsolódó fájl biztonságos lesz.

Amikor megpróbál kijelentkezni az iCloudból, iPhone-ja lehetővé teszi Apple ID jelszavának megadását. Mi a teendő azonban, ha elfelejti a jelszót, vagy használt iPhone-t használ? Segítségül megosztjuk a három egyszerű módszert jelentkezzen ki az iCloudból jelszóval vagy anélkül.

1. rész: Hogyan jelentkezhet ki az iCloudból anélkül, hogy bármit is elveszítene

Az iPhone-on való kijelentkezéskor nem veszít el a korábbi személyes adatok. Mások nem használhatják az iCloud-fiókot, és az iCloud-adatokhoz sem férhetnek hozzá.

Lépés 1.
Kapcsolja be az iPhone készüléket. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást.
Lépés 2.
Koppintson a nevére a képernyő tetején.
Lépés 3.
Görgessen le, és koppintson a piros „Kijelentkezés” gombra.
Lépés 4.
Ha korábban aktiválta az iPhone keresése funkciót, akkor meg kell adnia az Apple ID jelszavát. Érintse meg a „Kikapcsolás” elemet a funkció letiltásához.
Lépés 5.
Az „Adatok másolatának megőrzése ezen az iPhone-on” párbeszédpanelen eldöntheti, hogy megtartja-e a névjegyeket, a naptárakat, az emlékeztetőket és a Safarit.
Lépés 6.
Érintse meg a „Kijelentkezés” lehetőséget, és erősítse meg az iCloudból való kijelentkezést az iOS 12/13/14/15/16/17 rendszerben.
Kijelentkezés

Jegyzet: Ha ki szeretne jelentkezni az iCloudból Mac rendszeren, kattintson az „Apple menü” > „Rendszerbeállítások” > „iCloud” > „Kijelentkezés” > „Másolat megőrzése”/ „Megőrzés ezen a Macen” lehetőségre. Még mindig megteheted Fotók elérése az iCloud-ban, valamint videók, névjegyek és még sok más.

2. rész: Kijelentkezés az iCloudból jelszó nélkül

Hogyan lehet kijelentkezni az iCloudból jelszó nélkül [a legegyszerűbb módszer]

Ha elfelejtette az iCloud jelszavát, továbbra is vannak módok az iCloudból való kijelentkezésre. Aiseesoft iPhone Unlocker néhány lépéssel jelszó nélkül eltávolíthatja iCloud-fiókját. A hatékony eszköz lehetővé teszi, hogy jelszó vagy extra tudás nélkül jelentkezzen ki az iCloudból. Több időt takarít meg, és ez a legegyszerűbb módja a feladat elvégzésének. Tekintse meg az iPhone Unlocker további funkcióit, és kövesse a lépéseket, hogy jelszó nélkül jelentkezzen ki az iCloudból.

iPhone Unlocker

144,206 Letöltések

Aiseesoft iPhone Unlocker

  • Jelentkezzen ki az iCloudból, és távolítsa el a fiókot jelszó nélkül másodpercek alatt.
  • Kijelentkezés után teljes mértékben vezérelheti iPhone-ját, és visszaállíthatja az iCloud beállításait.
  • A régi iCloud-fiók nem törölheti vagy követheti nyomon.
  • Távolítsa el az iPhone képernyő jelszavát és a Képernyőidőt, és kerülje ki az MDM-et.
  • Minden iOS-eszközzel kompatibilis, beleértve az iOS 17-et is.
Lépés 1.
Töltse le, telepítse és indítsa el az iPhone Unlockert a számítógépén. Telepítenie kell a legújabb iTunes alkalmazást a számítógépére, és ki kell kapcsolnia a Find My funkciót az iOS-eszközön.
Lépés 2.
Válassza az Apple ID eltávolítása módot, és csatlakoztassa iPadjét vagy iPhone-ját a számítógéphez USB-kábellel. Ezután érintse meg a Trust elemet a kapcsolat engedélyezéséhez.
Lépés 3.
Kattintson a Start gombra. Egy idő után eltávolítja az iCloud-fiókot iOS-eszközéről.
Jelentkezzen ki az iCloudból

Az iCloud törlése jelszó nélkül a Beállításokban

Az Apple emellett egyszerű módot kínál az iCloudból való kijelentkezésre a fiók törlésével. Kipróbálhatja az alábbi lépéseket törölje iCloud-fiókját iPhone és iPad készülékéről jelszó nélkül.

Lépés 1.
Nyissa meg a Beállítások alkalmazást az iPhone készüléken. Keresse meg és válassza ki az „iCloud” elemet a listából.
Lépés 2.
Adjon meg egy jelszót véletlen számban az „iCloud-fiókadatok” alatt. A továbblépéshez érintse meg a „Kész” gombot.
Lépés 3.
Az iCloud határozottan közli, hogy helytelen iCloud-felhasználónevet vagy jelszót adott meg. Érintse meg az „OK”, majd a „Mégse” gombot az iCloud oldal megnyitásához.
Lépés 4.
Válassza ki újra iCloud-fiókját. Távolítsa el a leírást, majd koppintson a „Kész” gombra.
Lépés 5.
Most jelszó nélkül az iCloud oldalon lesz. Érintse meg a "Törlés" gombot alul. Később érintse meg ismét a „Törlés” gombot, hogy jelszó nélkül jelentkezzen ki az iCloud-fiókból.
Jelszó nélkül

3. rész: Véglegesen törölje az összes iCloud-fájlt és beállítást iPhone-on, miután kijelentkezett az iCloudból

Ha az iPhone összes tartalmát és beállításait véglegesen és alaposan törli, futtathatja FoneEraser hogy mindent megtisztítson az iPhone és iPad készülékein. Három adat törlési szint közül választhat. Még akkor is, ha a régi iPhone-ját vagy iPadjét viszonteladja az eBay-en vagy máshol, megóvhatja magánéletét a helyreállítás lehetősége nélkül. Egyszóval: a iPhone Eraser egy közvetlen, de végső eszköz, amelyet használhat, miután kijelentkezett az iCloudról iPad és iPhone készüléken, Apple ID jelszó nélkül.

FoneEraser

Letöltések

Aiseesoft FoneEraser

  • Véglegesen törölje a névjegyeket, az üzeneteket, a fényképeket, a videókat, a zenét, a jegyzeteket, a Safari előzményeit és a többi fájlt bármilyen iOS-eszközről.
  • Törölje az iOS-adatokat alacsony, közepes és magas szintű adatokkal, hogy különböző időpontokban felülírhassa az adatokat.
  • Távolítsa el az összes fájlt és beállítást egynél több iDevice-en egyidejűleg.
  • Támogatja az összes iPhone, iPad és iPod eszközt, amely iOS 17/16/15 vagy több rendszert futtat.

4. rész. GYIK az iCloud-kijelentkezésről

Az iCloudból való kijelentkezés iPhone-on mindent töröl?

Nem, nem töröl mindent. Az adatokat továbbra is az iCloud-fiókjába menti, de eltávolítja őket az eszközről. Ezért, mielőtt kijelentkezne az iCloudból, javasoljuk, hogy készítsen biztonsági másolatot.

Elveszítem az összes fotómat, ha kijelentkezem az iCloudból?

Nem, nem veszíti el az összes fényképét, ha kijelentkezik az iCloudból. A fényképek továbbra is az Ön iCloud-fiókjában vannak mentve.

Kijelentkezés után újra bejelentkezhetek az iCloudba?

Igen, a kijelentkezés után újra bejelentkezhet az iCloudba. Az iCloud-fiókjában lévő adatok a bejelentkezés után szinkronizálódnak az eszközeivel.

Következtetés

Amikor jelentkezzen ki az iCloudból, akkor az összes iCloud-hoz kapcsolódó szolgáltatásból is kijelentkezik, például az App Store-ból, a Barátaim kereséséből, a Game Centerből, az iCloud biztonsági mentésből, az iCloud Drive-ból stb. Természetesen az iCloud-fiókból való kijelentkezés előtt másolatot készíthet a fontos fájlokról. Ha már nem szeretné használni az iCloudot ezen az iPhone-on vagy iPaden, az iPhone Unlocker segítségével jelszó nélkül törölheti iCloud-fiókját. Vagy használja a FoneErasert az összes letöltött fájl, személyes beállítás és gyorsítótár törléséhez.

Mit gondolsz erről a hozzászólásról?

Kiváló

Értékelés: 4.8 / 5 (103 szavazatok alapján)Kövess minket

Disqus ikonraHagyja megjegyzését, és csatlakozzon a vitánkhoz
iPhone Unlocker doboz

Az iPhone képernyő bezárása érdekében a jelszó törlése sok segítséget jelenthet. Emellett könnyedén törölheti az Apple ID vagy a Képernyő idő jelszavát.

Vissza az elejére