Android Backup
1.1 Android biztonsági mentés
1.2 Az Android Phone biztonsági mentése
1.3 Automatikus biztonsági mentés
1.4 Android biztonsági mentési alkalmazások
1.5 Az Android biztonsági mentése törött képernyővel
1.6 Biztonsági másolat készítése az Androidról a Bootloader Unlock segítségével
1.7 Az Android biztonsági mentése a számítógépre
1.8 Az Android biztonsági mentése a Mac rendszerre

Kérdések és válaszok az automatikus biztonsági mentésről (a Samsung automatikus biztonsági másolatot tartalmazza)

Annyira beszéltünk az adatok helyreállításáról, amikor véletlenül elveszítjük fontos adatainkat, mintha ez a lényeg. Valójában van egy fontosabb dolog, amit megtehetsz, azaz biztonsági másolatot készíthetsz az adatokról arra az esetre, ha váratlan dolgok történnek.

Auto mentés

Ennek elősegítése érdekében számos okostelefon vagy szolgáltatás most automatikus biztonsági mentést biztosít, ha elfelejti biztonsági másolatát készíteni az adatokról. A Samsung automatikus biztonsági mentése, a Google+ automatikus biztonsági mentése jól ismert. A következő cikkben visszatérünk a Samsung auto példájára, és összegyűjtünk néhány kérdést, amelyet az emberek tartanak az automatikus mentésről. Megpróbáljuk megadni a választ, és reméljük, hogy jobban megismerheti az automatikus biztonsági mentést.

Q1. Mi a Samsung Auto Backup?

Az automatikus biztonsági mentés egy szolgáltatás (többnyire ingyenes), amely lehetővé teszi a készüléken lévő adatok automatikus biztonsági mentését a felhőalapú szolgáltatáshoz. Ami a Samsung Auto Backup-t illeti, ez egy teljesen biztonsági másolatú szoftver, amelyet a Samsung külső meghajtói tartalmaznak, és amely valósidejű vagy akár ütemezett módú biztonsági mentéseket is lehetővé tesz.

Q2. [HOT] Hogyan törölhetem az automatikus biztonsági mentés képeit a galériámból a Samsung-on?

Úgy tűnik, hogy a galériában látja fényképeit az automatikus mentésből. Nagyon könnyű törölni az automatikus biztonsági másolatot készítő fényképeit Samsung készülékéről.

1 lépés Lépjen a "Google", a "szinkronizálási beállítások" elemre, és törölje a jelet a "Szinkronizálja a Google+ Fotókat" és a "Szinkronizálja a Picasa Webalbumot" jelölésből, az alábbiak szerint.

szinkronizálási beállítások

2 lépés Lépjen a "Beállítás"> "Alkalmazáskezelő"> "Galéria"> "Adatok törlése" pontra.

Tisztítsa meg a Gallary gyorsítótárat

Miután törölte a Gallary gyorsítótár adatait, indítsa újra a készüléket, és nem fogja látni az automatikus biztonsági mentési adatokat.

Q3. Hogyan engedélyezhetjük az automatikus biztonsági mentést a Samsung telefonon?

Az automatikus biztonsági mentés engedélyezése nagyon egyszerű lehet, példát mutatok és megmutatom, hogyan kell használni az automatikus biztonsági mentést a Samsung Galaxy S7 / Edge készüléken. A hasonló lépéseket követve engedélyezheti a Galaxy S4 automatikus biztonsági mentését és így tovább.

1 lépés Lépjen a "Beállítások" és a "Biztonsági másolat készítése és visszaállítása" fülre.

Biztonsági mentés és visszaállítás

2 lépés Ennek a szolgáltatásnak a használatához győződjön meg arról, hogy rendelkezik Samsung-fiókkal, majd koppintson a "Adatok biztonsági mentése" elemre.

Mentsd el az adataimat

3 lépés Olvassa el az Automatikus biztonsági mentés utasítást, és kapcsolja be az "Automatikus biztonsági mentés" gombot.

Kapcsolja be az automatikus biztonsági mentést

4 lépés Mostantól engedélyezte a Samsung Auto Backup szolgáltatást, és különféle tartalmakat is kiválaszthat a biztonsági mentéshez, beleértve az Órát, az üzeneteket, a telefont, a beállításokat stb.

Válassza ki a biztonsági másolatot

Q4. Hol vannak az "Automatikus mentés" fotók?

Kihívást jelenthet annak ismerete, hogy pontosan hol vannak a tárolt fényképek, de az Automatikus biztonsági másolat készítése a következő dolgok egyikében található: Google +, Drop box vagy BitTorrent Sync.

Q5. [HOT] Miért teszi a Samsung felhő automatikus mentését csak akkor, ha manuálisan megnyomom a „Biztonsági másolat készítése most” lehetőséget, még akkor is, ha az „Automatikus biztonsági mentés” engedélyezve van?

Általában a Samsung automatikus biztonsági mentése egy órával elindul, miután eszközét csatlakoztatta a Wi-Fi hálózathoz, és a képernyő kikapcsolt állapotában tölt. Az automatikus biztonsági mentés az utolsó biztonsági mentés után 24 óránként indul. Tehát ha az automatikus mentés nem történik meg, akkor ellenőrizheti, hogy teljesülnek-e az összes feltétel.

Q6. Használnom kellene egy automatikus biztonsági mentési funkciót, például a Samsung Auto Backup vagy a Google+ Auto Backup?

Sok felhasználót aggódhat az a tény, hogy az automatikus biztonsági másolatot készít minden egyes elkészített fotóról, majd adatbázisba ment, és természetesen egyesek haboznak. Bármikor letilthatja az automatikus mentés funkciót, vagy törölheti a fényképeket az Automatikus mentés galériából, de ez ismét teljesen opcionális.

Nem kell engedélyeznie a fényképek automatikus biztonsági másolatát, de ha nem, akkor soha többé nem veszíti el a fotót, amikor elveszíti a telefonját, vagy ha a micro-SD kártya meghibásodik a Galaxy S4-ben. Ez biztonságos, biztonságos és egyszerű.

Q7. Mi a teendő, ha elvesztem az adataimat automatikus visszakapcsolás nélkül?

Ha úgy találja, hogy az automatikus biztonsági mentés funkciói bosszantóak, és már le vannak tiltva az automatikus biztonsági mentés, akkor valószínű, hogy elveszítik a fontos adatokat, ha okostelefonja elveszik vagy megrepedt. De ne aggódjon, továbbra is visszaállíthatja Android-adatait egy erőteljes Android-helyreállítási eszköz használatával.

Itt szeretnénk ajánlani FoneLab az Android számára, amely professzionális Android-helyreállítási eszközként segíti a készülék összes fájljának beolvasását és az elveszett vagy törölt fájlok könnyű visszaszerzését. Ingyenesen töltse le ezt a programot, és tanuljon meg az Android adatok helyreállítása automatikus biztonsági mentés nélkül.

Csatlakoztassa az Androidot

Az alábbi videó segítségével ellenőrizze, hogyan lehet visszaállítani az Android fájlokat:

Video Fix Jelszó Elfelejtett Android lejátszás gomb

Ebben a cikkben példaként vettük a Samsung Auto biztonsági mentést, és megmutattuk, hogyan működik az automatikus biztonsági mentés, és hogyan lehet az automatikus biztonsági mentést törölni. Ön is többet megtudhat a Google+ automatikus biztonsági mentés itt. Még több kérdése van az automatikus mentésről? Nyugodtan hagyja megjegyzését lent.

Mit gondolsz erről a hozzászólásról?

Kiváló

Értékelés: 4.5 / 5 (az 85 értékelés alapján)

szerzői kép

11. december 2020., 10:46 / Frissítette nak nek Az Android adatok biztonsági mentése

Disqus ikonraHagyja megjegyzését, és csatlakozzon a vitánkhoz