4 módja annak, hogy mindent töröljünk az iPhone készülékről 15/14/13/12/11/XS/XR/X/8/7

Mielőtt elkészítené az iPhone eladásra, mi lesz a kötelező dolog, amit megteszel? Hogyan lehet mindent törölni az iPhone készüléken? Mi a legjobb módja annak, hogy a lassan haladó iPhone-ját gyorsabbá tegye, mint az új? A válasz határozottan mindent töröl az iPhone készülékéről. Ha ezt a cikket olvassa, akkor a megfelelő helyre jön. Igen, a következő leírásban három módon osztunk meg mindent az iPhone készülékén az összes törléshez.

Törölje mindent az iPhone-on

1. rész: Minden adat és beállítás törlése iPhone-on

IPhone-ján válassza a Beállítások> Általános> Visszaállítás> Minden tartalom és beállítás törlése lehetőséget. Adja meg az iPhone jelszavát a művelet megerősítéséhez, majd néhány percre van szüksége, hogy megtalálja az iPhone gyári beállításait.

Állítsa vissza az iPhone-t számítógép nélkül

Ez az a módszer, amellyel mindent törölhetnek egy iPhone-on. Ugyanakkor így véglegesen törölhet mindent? Az iPhone-on tárolt adatait nem állítják helyre? Nem pontosan, ha letölt néhány visszaállítási eszközt, akkor megtalálja a Az iPhone adatok továbbra is helyreállíthatók. Tehát megkérdezheti, van-e valamilyen módja annak, hogy véglegesen és alaposan törölje az összes adatot és előzményt az iPhone-ból? Igen, olvass tovább, és megkapod a megoldásokat.

2. rész Véglegesen töröljön mindent az iPhone készülékén

Annak biztosításához, hogy az adatok helyrehozhatatlanok legyenek, miután eladta iPhone-ját, szüksége van professzionális adattörlő szoftverekre, például iPhone tisztító az iPhone összes adatának egyetlen kattintással történő törléséhez.

Ellenőrizze a következő táblázatot, hogy mit törölhet az iPhone Cleaner:

Támogatott adatok Támogatott eszköz
Névjegyek, emlékeztető, szöveges üzenetek, iMessages, Safari könyvjelző, Safari előzmények, Híváselőzmények, WhatsApp, Naptár, Alkalmazásdokumentum, Zene, Videók, iBooks, Podcast, iTunes U, Hangjegyzetek, Csengőhangok, Hangkönyvek, Zenei videók, TV-műsorok, Beállítások , App Photos, App Videos, App Audio iPhone 15/14/13/12 Pro Max/12 Pro/12/12 mini, iPhone 11 Pro Max/11 Pro/11, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPod touch stb. .
Lépés 1:
Töltse le ezt a tisztító eszközt a számítógépére. Közben csatlakoztassa iPhone készülékét a számítógéphez USB-kábellel. Bízzon ebben a számítógépben az iPhone készülékén.
IPhone csatlakoztatása
Lépés 2:
Kattints a Összes adat törlése a bal oldali panelen. Válassza ki a törlési szintet Alacsony, középső és a Magas adatok törléséhez az iPhone készülékén.
Törlés szint
Lépés 3:
belép 0000 és kattintson Törli hogy mindent eltávolítson az iPhone készülékéről. Amikor ezzel a szoftverrel mindent töröl, akkor jobb volt készítsen biztonsági másolatot az iPhoneról, mert az iPhone Cleaner alkalmazással törölt adatok nem kerülnek helyreállításra.
Összes adat törlése

3. rész: Minden törlése iPhone-ról (Jailbreak-től Unjailbreak-ig)

Ha mindent törölni szeretne az iPhone készüléken, de elfelejtette az iPhone jelszavát a feloldáshoz, akkor a megfelelő helyre jön ide. iOS rendszer helyreállítása a pontos eszköz, amelynek segítségével mindent törölhet, ha az iPhone le van zárva.

Lépés 1:
Indítsa el az iOS rendszer-helyreállítást a számítógépen, ugyanakkor csatlakoztassa az iPhone-ot a számítógéphez az USB-kábellel.
Az iPhone felismerése
Lépés 2:
Kapcsolja vissza iPhone-ját helyreállítási módba a kép szerint elmondott három lépés végrehajtásával.
DFU vagy helyreállítási mód
Lépés 3:
Válassza az "Speciális üzemmód"> "Megerősítés" elemet az iPhone adatainak, például a modell, kategória stb. Kitöltéséhez. Ellenőriznie kell, hogy az összes iPhone-információ helyes-e, különben nem fogja letölteni a tűzoltót az iPhone javításához. Miután elkészítette az összes információt, kattintson a „Javítás” gombra, hogy megkezdi az iPhone gyári beállításainak javítását.
visszaállítása iPhone

Ilyen módon mindent törölhet iPhone -járól, jelszó nélkül.

4. rész: Gyakran feltett kérdések a Minden törléséről iPhone-on

1. A régi iPhone törlése törli az újat?

Nem, a régi iPhone törlése nem érinti az új iPhone-t. Tehát könnyedén ellazulhat és törölheti régi készülékét.

2. Törli az iPhone törlését az iCloudról?

Nem, ez nem változtatja meg az iCloud-ot. Ha szükséges, a gyári alaphelyzetbe állítást követően újra csatlakoztathatja iPhone készülékét az iCloud-fiókjához. Ezután iCloud az iCloud biztonsági mentéseket az iPhone készülékre.

3. Mi történik, ha kikapcsolom az iCloud biztonsági mentését?

Ezután az iCloud aktuális biztonsági másolata törlődik. És letiltja az iCloud Backup funkciót.

Következtetés

Az összes fenti módszerrel könnyedén törölhet mindent iOS-eszközén. Az összes tartalom törlésének legegyszerűbb módja az összes adat és beállítás törlése az iPhone készülékén. De ha biztonságosan és szelektíven szeretné eltávolítani a privát fájlokat, akkor az iPhone Cleaner ajánlott. Ha még mindig kérdése van az iPhone törlésével kapcsolatban, kérjük, tegyen megjegyzést ide. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Mit gondolsz erről a hozzászólásról?

Kiváló

Értékelés: 4.8 / 5 (194 szavazatok alapján)Kövess minket

Disqus ikonraHagyja megjegyzését, és csatlakozzon a vitánkhoz
iPhone tisztító doboz

Az iPhone Cleaner szelektíven megtisztíthatja eszközén a haszontalan adatokat. Használhatja személyes adatainak törlésére, valamint iPhone / iPad / iPod Touch gyors és biztonságos megőrzésére is.

Vissza az elejére