Fotóalbumok törlése iPhone-on 15/14/13/12/11/XR/X/8/7/6/5/4

Február 02, 2021Nicole Jones

A fotók megfelelő kezelése érdekében a Fotók alkalmazás fontos szerepet játszik az iPhone készüléken. Számos fotóalbumot hoz létre, hogy fényképeit a Camera Roll-ban rendezze. Ezen felül létrehozhat egy új albumot is a képek osztályozásához. Ezenkívül néhány harmadik féltől származó alkalmazás létrehozza az albumokat a jó élmény érdekében.

Az albumok azonban becsapják az iPhone Fotók alkalmazást, és a hatalmas fotók és képernyőképek nagy mennyiségű tárhelyet fogyasztanak.

Nincs ok a haszontalan albumok megtartására, és meg kell tennie néhány tisztítást, hogy megszabaduljanak tőlük.

Hogyan lehet törölni az albumokat az iPhone készüléken?

Folytassa az olvasást, és fogja meg az ötféle módot, amellyel az összes albumcsonkot törölheti az iPhone készülékről.

Albumok törlése az iPhone készüléken

1. rész. Biztonságosan 3 lépésben törölje az Albumokat az iPhone készülékről a FoneTrans segítségével

Az albumok törlésének legegyszerűbb módja az iPhone használatával FoneTrans.

Az iPhone adatkezelő segítségével törölheti, hozzáadhatja és áthelyezheti fényképeit, videóit, névjegyeit, üzeneteit, zenéjét, jegyzeteit, Safari adatait és még sok másat az iPhone készülékről. Itt működik a legegyszerűbb fotóalbum-radír iOS-eszközökhöz.

FoneTrans

Letöltések

FoneTrans - iPhone albumok törlése

  • Törölje a harmadik féltől származó alkalmazás és a magad által létrehozott albumokat az iPhone készülékről.
  • Törölje a fényképeket, hogy helyet szabadítson fel az iPhone, iPad és iPod készülékeken.
  • Készítsen új albumokat, mozgassa fényképeit az albumok között stb.
  • Biztonsági másolat készítsen fényképeket az iPhone készülékről, mielőtt véglegesen törli.
Lépés 1.
Ingyenesen letöltheti ezt a fotóalbum radírot számítógépéről. Telepítse és indítsa el ezt a szoftvert a számítógépére.

Csatlakoztassa az iPhone készüléket a PC-hez vagy a Mac-hez USB kábellel.

FoneTrans iPhone interfész információ
Lépés 2.
Kattints képek a bal oldali kategóriákból, és láthatja az összes fotóalbumot és a jobb oldali ablakban megjelenített fényképeket.
Fotók megtekintése
Lépés 3.
Válassza ki az iPhone-ból eltávolítani kívánt albumot, majd a jobb egérgombbal kattintva válassza ki Album törlése az eszköz azonnali törlésének elindításához.
Fotóalbum törlése

Ilyen módon csak az Ön által létrehozott albumokat és a harmadik féltől származó alkalmazásokat törölheti. A beépített albumok esetében ez a módszer nem érhető el.

2. rész. Az iPhone albumok végleges törlése a hely felszabadítása érdekében

Ha a fotóalbumok törlése az iPhone készülékről csak egy lépés az eladásra szánt adatok törléséhez, akkor a második módszer az, ha az iPhone-tól minden tartalmat véglegesen és alaposan töröl.

Amire szükséged lesz, az Aiseesoft FoneEraser. A FoneEraser az iOS adat- és beállításcsökkentője, függetlenül attól, hogy megtisztítja-e az iPhone-t, és újként használja, vagy adatvédelem céljából meg akarja adni vagy eladni a régi iPhone-ját.

Lépés 1.
Futtassa a FoneEraser szoftvert, és csatlakoztassa iPhone-ját a számítógéphez. A program hamarosan felismeri az iPhone-ját.
Felület
Lépés 2.
Kattintson az Alacsony gombra a törlési szint kiválasztásához (Alacsony, Közepes és Magas).
Válassza a Törlés szint lehetőséget
Lépés 3.
Kattintson az kezdet gombot, és törölje az összes iPhone adatot és beállítást. Ilyen módon törölheti a fotóalbumot az iPhone készülékről.
Indítsa el a törlést

3. rész. A létrehozott iPhone albumok törlése közvetlenül az iPhone készüléken

A külső szoftverek mellett a Fotók alkalmazás beépített törlési funkcióit is használhatja.

Lépés 1.
Nyissa meg a képek alkalmazás az iPhone készüléken, lépjen a Albumok Tab.
Lépés 2.
Érintse Az összes a jobb felső sarokban az összes album betöltéséhez.
Lépés 3.
Kattintson a Szerkesztés elemre a jobb felső sarokban, és az album borítóján megjelenik a törlés ikon (piros kör fehér vonallal). Érintse meg a törlés ikont, és érintse meg az Album törlése elemet az albumfotók eltávolításához az iPhone készülékről.
Albumfotók törlése

Megjegyzések: Ilyen módon az összes létrehozott albumot törli az iPhone-ról, de az iPhone készülék beépített albumait nem lehet törölni. Ezenkívül az album képeit nem törli.

4. rész. Szinkronizált iPhone albumok törlése az iTunes segítségével

Ha a törölni kívánt albumokat az iTunes vagy a számítógép szinkronizálja, akkor az albumokat nem törölheti közvetlenül az iPhone készülékről, hanem az iTunes alkalmazásból.

Lépés 1.
Csatlakoztassa iPhone / iPad készülékét számítógépéhez, és futtassa a legújabb iTunes alkalmazást ezen a számítógépen.
Lépés 2.
Koppintson az iPhone ikonjára, majd kattintson a gombra képek Tab.
Lépés 3.
Kattints Fotók szinkronizálása innen: válassza ki a törölni kívánt albumot, és törölje a jelölést az album melletti négyzetből, majd kattintson a gombra alkalmaz hogy törölje a fotóalbumokat az iPhone készülékről.
Törölje az iPhone albumot az iTunes segítségével

5. rész. Törölje a törzsállományokat és a fényképeket a helyről az iPhone készülékről

Mint fentebb említettük, a fenti módok törölhetik a létrehozott fotóalbumokat az iPhone készülékről, de nem törölhetik az alapkészletek albumát az iPhone készülékről, például a Szelfik, a Videók, az Emberek, a Helyek és így tovább.

Ha nincs szüksége a készletre

Lépés 1.
Nyisd ki képek alkalmazás az iPhone készüléken, és menjen a Albumok fül alulról.
Lépés 2.
Érintse meg Helyek albumot, majd nyomja meg a Kiválaszt gombot, hogy kiválassza a helynek nevezett különböző albumokat.
Lépés 3.
Az összes fénykép törléséhez a Helyek albumból nyomja meg a jobb alsó sarokban lévő kuka ikont.

Ha az összes képet kiüríti az albumból, akkor a Helyek album eltűnik az iPhone készülékről.

Törölje az iPhone albumokat a Helyekből

6. rész. Gyakran feltett kérdések az albumok törléséről az iPhone készülékről

Miért nem törölhetek albumokat az iPhone készülékről?

Az iOS-ben létrehozott fotóalbumokat, például a Panorámaképek, a Time-lapse, a Slo-mo, a Brust stb. Nem lehet törölni az iPhone készülékről. Ezenkívül, ha az albumokat szinkronizáljuk az iTunes vagy az iClouddal, nem lehet törölni.

Törli az album törlése az iPhone fényképeket?

Nem. Ha törli a törölhető albumot, a fényképeket nem törli az iPhone. Az iPhone készüléken maradnak. Ha törli az albumok fotóit, akkor azok eltávolításra kerülnek az iPhone készülékről.

Hogyan rendezhetek fényképeket iPhone-on?

Az albumok az egyik módja a képek rendezésének iPhone-on. IPhone fényképeinek kezeléséhez azonban szüksége lesz a iPhone fotókezelő csinálni. Az Aiseesoft FoneTrans az iPhone fényképeinek kezelését segítő eszköz, például a biztonsági mentés, törlés, hozzáadás, albumok létrehozása, az albumok közötti váltás stb.

Következtetés

Az albumokat közvetlenül az iPhone készüléktől lehet törölni. Ugyanakkor nem minden fotóalbum törlése támogatott. Ez a bejegyzés ötféle módon osztja meg a fotóalbumokat az iPhone készülékről, és bármilyen módon megteheti.

Mit gondolsz erről a hozzászólásról?

Kiváló

Értékelés: 4.7 / 5 (115 szavazatok alapján)Kövess minket

Disqus ikonraHagyja megjegyzését, és csatlakozzon a vitánkhoz

Az iPhone fotók kezelése és biztonsági mentése

Nagy iPhone fotófájlok küldése Fotók szinkronizálása az iPhone készülékről Töltse fel az iPhone Fotókat a Google Drive-ra Törölje a Fotók másolatát az iPhone készülékről iCloud Photos and Android Albumok törlése az iPhone készüléken
FoneEraser doboz

A leghatékonyabb segédprogram, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az iPhone összes tartalmát, például névjegyeket, üzeneteket, fényképeket, videókat, jegyzeteket stb., Valamint a beállításokat véglegesen és alaposan töröljék.

Vissza az elejére
Albumok törlése az iPhone készüléken